Mosógép WAW326H0EU

Ön egy Bosch márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel.

Mosógép WAW326H0EU - Összefüggő

Ön egy Bosch márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel.

A mosóprogram vége / A ruha kivétele ... Ahhoz, hogy a centrifugálás alatt a mosógép ... zetőtömlőre van szükség (illetve két tömlőre a.

A következő biztonsági irányelvek célja a termék nem biztonságos ... Steam. Refresh (Gőz frissítés). ○*. Sports Wear. (Sportruházat) ... Nem indul el a.

hu_main.book.book Page 3 Wednesday, September 16, 2020 1:55 PM ... Ha otthon gázszivárgást (izobután, propán, földgáz stb.) észlel, ne.

i A programlefutás mindenkori szakaszai alatt ... 0 többszöri centrifugálás, ha a ruha rosszul van ... és a mi készülékgaranciánkon kívül kártérítést is.

www.lg.com. KÉZIKÖNYV. MOSÓGÉP. A telepítés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Ez leegyszerűsíti a telepítést, a helyes és biztonságos ...

jelenik meg, és a számláló visszaszámlál a mosási program indulásáig. Ezután a programidő, pl. 2:30 (óra:perc) jelenik meg. Az előválasztott idő módosítása:.

Ön egy Bosch márkájú mosógépet választott. Kérjük, szánjon néhány percet az olvasásra, és ismerkedjen meg mosógépének előnyeivel.

2 апр. 2003 г. ... kor van a dob ajtaja tökéletesen zárva. ,Az eljárási mód figyelmen kívül hagyása esetén a dob ajtaja kinyílhat, ami.

15 дек. 2009 г. ... A mosógép ajtaja bezáródik, és az ajtó zárva szimbólum megjelenik a kijelzőn. Az aktuális mosási fázis (előmosás,.

A víznyomás 100 és 1000 kPa között legyen. ... vezérlőegység megbízhatósága fagypont alatt ... Szennyezettségi fok (magas, normál, alacsony).

Szétszedtem: mosógép I. Az automata mosógép előnyeit nem kell ecsetelni azoknak, akik láttak már mosógépszagú, gombóccá összetekeredett zokni adagot egy fél ...

További információkat a Digitális felhaszná- ... A tömlőket és hálózati csatlakozóvezetékeket úgy fektesse le, ... kony mosószert vagy öblítőt, használ-.

EV 5800 +Y ... 3 év alatti gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett tartózkodhatnak a közelben. • Soha ne helyezze a terméket szőnyegre ... www.beko.com.

modul MAC-címe). □. A Wi-Fi kommunikációs modul biztonsági tanúsítványa (a kapcsolat informatikai biztonságáért). □. Otthoni készülékének aktuális.

adagolási javas- lat/erős szennye- zettség szerint erős. Szennyeződések és/vagy határozottan látható foltok, pl. törölgetőruhák, babaholmi, munkaruha ...

Meleg víz (forró és hideg víz keveréke) kizárólag a 40°C-os vagy annál melegebb ... Tegye a ruhát a fagyasztóba, amíg a rágógumi meg nem keményedik,.

A készülék biztonságos és helyes használata érdekében vegye fi- gyelembe a rendeltetésszerű használattal kapcsolatos útmutatáso-.

kényes, mosható, pl. selyem, szatén, műszálas vagy kevertszálas ... kényes, mosható, pl. bársony, csipke, lycra, selyem vagy szatén ... Paplan (Duvet).

2 pár cipő. Termék. Csak sportcipő (nem bőrcipő) ... A nedves, frissen mosott és centrifugált pamut vagy vászon felsőru- házat gyűrődésének csökkentésére.

Köszönjük, hogy Electrolux terméket vásárolt. Ön olyan készülék tulajdonosa lett, mely mögött több évtizedes szakmai tapasztalat és innováció áll.

Ruhaanyag. Mosási idő Vízhőfok. 1,5 kg. Vászon, pamut. 4 – 6 perc. 65-80°C. 0,8 kg. Vászon- pamut. 3 perc. 65-80°C. 1 kg. Műszál, kevertszálú textília.

adagolási javas- lat/erős szennye- zettség szerint erős. Szennyeződések és/vagy határozottan látható foltok, pl. törölgetőruhák, babaholmi, munkaruha ...

Minden felhasznált anyag környezetbarát és újra felhasználható. ... gyapjú textíliák pl. kasmír, moher vagy angóra, kézzel mosható selyem számára is ...

Gratulálunk a Samsung mosógép megvásárlásához. A használati útmutató értékes információkat tartalmaz a készülék beüzemelésével, használatával és ...

15 másodperc alatt 3 liter víz kell, hogy kifolyjon a teljesen megnyitott ... Ha a mosógép dobjában túl sok ruha van, azok mosása nem lesz elég alapos.

Kapszula-adagolás. ... A száradás után próbálja meg egy kefével a ma- radékokat eltávolítani. A jövőben a sötét textíliákat ... lva. (Gyári beállítás) ...

EV5800. Forgalomba hozza/Importőr: AVEX Zrt. ... EV 5800. Energiahatékonysági osztály (skála A-tól G-ig, ahol A - hatékonyabb: G - kevésbé hatékony).

Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt. Ezáltal megóvja magát és ... A lefolyócső hossza.

Kapszula-adagolás. ... só öblítési művelet után a vízben ma- radnak. Elkerülheti a ... lva. Alacsony víznyomás. 100 kPa (1 bar) alatti víznyomás.

ruhaanyag. Mosható a csapvíz felmelegítése nélkül. Nylon zokni, blúz. 15-FÜGGÖNY. MOSÁS. 1+2. 2. Tüll és függöny, mint gyengéd anyag. Tüll, függöny, diolén.

se a ruhaneműkön feltüntetett mosási ta‐ nácsokat. ... ta, távolítson el mindenféle záródugaszt, ... ja , még mielőtt a program végrehajtaná azokat.

Steam refresh. (Frissítés gőzzel) ... Hiba vagy működési zavar esetén a program félbeszakad. ... Ha a hiba továbbra is fennáll, hívja a márkaszervizet.

3 янв. 2015 г. ... A mosógépet ipari környezetben való telepítésre tervezték. ▷ Ha a gépet ipari területen ... Mosoda. – Kézművesipar. – Szálloda/panzió.

13 Műszálas 40˚(Sport ruházat). 14 Műszálas hideg. 15 Különleges 30˚(Függöny mosás). 16 Különleges 30˚. 17 Különleges hideg. 18 Gyapjú 40˚(Kézi mosás).

Figyelmeztetés – forró felület veszélye. Figyelmeztetés – tűzveszély ... Tegye a ruhát a fagyasztóba, amíg a rágógumi meg nem keményedik, majd kaparja le.

13-SPORT. RUHÁZAT. 2. 3. Sportruhák. Minden sportruházat és farmer. 14-MŰSZÁLAS. HIDEGVIZES. 2. 3. Enyhén szennyezett műszálas, kevertszálas,.

Köszönjük, hogy Electrolux terméket vásárolt. Ön olyan készülék tulajdonosa lett, mely mögött több évtizedes szakmai tapasztalat és innováció áll.

Gyermekek felügyelet nélkül nem végezhetnek ... Steam. Anti-Allergy. 20 min. - 3 kg. Outdoor. Duvet. Jeans. Only Drain ... A program nem indul el.

A kettős szifon egyidejű vízleeresztés esetén is kiválóan működik. ... átalakítható dupla változatra a HL4000.2 segítségével.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.